חמישים שנים! וגם STID, יוזמה להחייאת ENT, הרצאות מב"כ בוידאו ויעל מביטה במראה

הספירה לאחור מתקדמת! ד"ר זפרם קוקרן יקיים את המגע הראשון עם הוולקנים בעוד חמישים שנים בדיוק מהיום, בבוזמן שבמונטנה. ואתם כבר יודעים מי עוד ינכח שם בסביבה (מלבדכם, כמובן).
הפעם הראשונה בה ציינו את היום המיוחד היתה באפריל 2004, האפריל הראשון של האתר, שנה בה המפגש צוין בערב ליל הסדר. לציון היום החגיגי נציע את מאמר שלושת החלקים שלנו על זפרם קוקרן, שהוא אמנם בן מספר שנים אך מקיף ומלא גם בקנה מידה של האינטרנט של ימינו.

REKa6kn


* ב-TrekMovie בוחנים את "הספינה האחרת" ואנשיה שמבליחה בטריילרים של Star Trek Into Darkness בנוסף לאנטרפרייז. זהירות, ספוילרים פוטנציאליים.
* ויש גם תמונה חדשה של קיסנר, למי שהתגעגע לג`אר-ג`אר בינקס של סרטי אברמס החדשים. מקור לגאווה, אין ספק.
* ויש עוד שמועות על זהות הנבל (ספוילרים קשים).


* יוזמה חדשה הקוראת לעונה חמישית של "אנטרפרייז" ב-Netflix ויש כבר כ-3,500 לייקים בפייסבוק. מוביל היוזמה הוא דאג דרקסלר.
* יואב לנדסמן דיווח בבלוג שלו "מסה קריטית" על עלייתה לרשת של הרצאתו "התנגדות לא תועיל", הרצאה מד"בית על המוטיבציה החייזרית לפלישה, הרצאה מהנה ומומלצת (אך לא טרקית למרות שמה הטרקי למהדרין). הרצאה נוספת שעלתה היא הרצאתו "כדורי דייסון, מעליות ויישויות קריסטליות – על מבני ענק בחלל" מכנס סטארקון הראשון, הרצאה שכן נוגעת ב"מסע בין כוכבים".
עוד עלו לרשת מכנס סטארקון הראשון – הרצאתה (הטרקית) המומלצת של גלי גולן על  "הסדרות המקוריות והסרטים החדשים: מה ההבדלים מלמדים אותנו?", רועי צזנה עם הרצאה (לא טרקית) "גזע הבורג וחיבור אדם-מכונה", דודי זוסימן בהרצאה (טרקית) על "קיצור תולדות הנעת חלליות מהמאה ה-21 למאה ה-24" ועודד אברהם (בהרצאה טרקית בחלקה) על "יקומים מקבילים במסע בין כוכבים ובמדע כיום". קפצו לבדוק.
* יעל ממשיכה לצפות ב-"מסע בין כוכבים" המקורית ומציינת כבר 90 לייקים לדף שלה! כבוד! הפרקים שנצפו לאחרונה: A Wolf in the Fold, הפרק The Changeling, הפרק The Apple וטרי-טרי מהבוקר, פרק עולם המראה הקלאסי והמומלץ Mirror, Mirror.


אייטם חדשות מס` 996 באתר הנוכחי

מוזמנות ומוזמנים להגיב:

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.