מש-אפ לפסח, עולמות, סטיוארט, שאטנר והגורן שוב ביחד, יעל ועוד

כנס עולמות הסתיים. מי שנכח בהרצאתה הטרקית המוצלחת של גלי גולן יכול היה להיווכח במו עיניו ביתרונן של ההרצאות בכנסים הגדולים. קהל של כ-50 איש, לא מעט מהם חדשים בהרצאות של "מסע בין כוכבים", חלקם מעולם לא התעניינו בהרצאות כאלה. הם זכו להרצאה מעמיקה מפי מרצה כריזמטית, הרצאה מכובדת שמציגה את הזכיון ומותירה טעם של עוד. ככה מגיעים לקהל חדש, ככה עושים נפשות ל"מסע בין כוכבים".


עם כל הפרגונים שסר פטריק סטיוארט מרעיף על המעריצים בשנים האחרונות, לכאורה אין טעם להביא עוד ועוד כאלה. אבל לפעמים זה פשוט כיף לקרוא. הנה קטע מראיון לעיתון קנדי, בו התייחס למעריצים:

"חלק מעמיתיך נתנו להם `סיקור רע` וזה די לא הוגן. כלומר, אני מבין מדוע הם עשו זאת. לעתים יש קיצוניות. אבל אני משוחח עם פיזיקאים ואסטרונאוטים, נשיאי אוניבסיטאות… כלומר, אלוהים ישמור, אפילו שני רמטכ"לים ולפחות מזכיר מדינה אחד… שאמרו `לתכנית שלך היתה משמעות עצומה בשבילי והיתה לה השפעה גדולה על חיי`.
(…) זה שהייתי חלק מזה לזמן מה, זה מרגיש טוב מאוד. צוטטתי לעתים קרובות כשאמרתי, ואומר זאת שוב, שאם העולם היה מגיע לקיצו הלילה וכל מה שהיו זוכרים לי היתה התכנית הזו, הייתי שבע רצון".


במשחק המחשב החדש של "מסע בין כוכבים" קירק הוא לא קירק והגורן הוא לא הגורן. קירק הוא של כריס פיין ולא של וויליאם שאטנר, הגורן שם נראה מזעזע וכפי שכבר הראינו לכם בכלל לא נראה כמו גורן. זה לא הפריע לאף אחד להחזיר את שאטנר לזרועות "מסע בין כוכבים" באחת הפרסומות הטרקיות המ(א)גניבות והמרשימות ביותר שנראו. שאטנר חגג לפני מספר ימים את יום הולדתו ה-82.

* כמה מילים מאתר mako על הטריילר האחרון שפורסם ל-Star Trek Into Darkness, עם משפט אחרון סמלי מאוד.
* יעל ממשיכה לראות TOS. לאחרונה צפתה בפרקים Metamorphosis בהשתתפות זפרם קוקרן, Friday`s Child, הפרק Who Mourns for Adonais שנתן לה רעיון לסיפור קצר שכבר הוחל בכתיבתו, Amok Time הקלאסי עד מאוד ו-The Doomsday Machine עתיר האפקטים.
* אנשי "משחקי קרוסאובר" המצליח מתכננים סרט חדש ומבקשים את עזרתכם במימונו. הם אמנם עברו את הסכום שביקשו תוך 43 שעות(!), אבל עוד כסף לא יזיק לתוצר הסופי, רק להיפך. שיהיה בהצלחה.



לפני שנתיים נוכחנו לדעת, בפעם ה-47 אלף, שמזל שיש חובבים. ומזל שיש את YouTube. רק היה צריך לקבל השראה מתכנית רדיו (שהזכירה שהחג השני של פסח הוא היום בו התקיימה קריעת ים סוף, לאחר יציאת מצרים שהתקיימה בחג הראשון), ללכת ל-YouTube, לחפש שילוב של "עשרת הדברות" (הסרט מ-1956, הנה הצצות למקור) ו"מסע בין כוכבים", ולקבל את זה. אחד מהמש-אפים הרבים שנעשו לטריילר של הסרט הקודם של אברמס, אחד המוצלחים שבהם.

שביעי של פסח שמח!


אייטם חדשות מס` 995 באתר הנוכחי

מוזמנות ומוזמנים להגיב:

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.