גם אם זואי סלדאנה לא היתה מספרת שג`יי.ג`יי. אברמס ממש לא מרוצה בימינו, זה די ברור, לא? ההפקות שלו ידועות במסתורין האופף אותן ובסודיות שהוא שומר עליה. זה הסטייל שלו, הוא מעדיף להפתיע את הקהל, ובצדק מסוים. מהפקת "סטארטרק" דלפו בזמנו תמונות וסרטונים, ובינתיים נראה שזרם התמונות מההפקה הנוכחית ממשיך.
בהמשך לתמונות שכבר צצו, פורסמו עוד כמה מאותה סצנה (מספיילרת) באתר ברזילאי(?!), וגם וידאו מאותה סצנה שהורד מהר מאוד אבל עוד נשאר בכמה מקומות בודדים (ותודה לקבוצת הפייסבוק). ואם זה לא מספיק חצוף, גם אברמס עצמו נלכד בעדשת המצלמה. בכל מקרה, זכארי קווינטו אמר שהמצלמות לא פעלו באותם רגעים, כך שזה עוד היה שלב החזרות.
תמונות לא-מספיילרות נוספות שהתפרסמו מראות את כריס פיין, סלדאנה, קווינטו בדרכם לצילומים, ללא תלבושות. כאן וכאן, כאן וכאן.
אגב, מי שמסתובב בטקסי חלוקות הפרסים למיניהם, יכול לראות את זכארי קווינטו עם חצי גבות.
* נזקי הנעת הוורפ (נמצא בדף הפייסבוק של מסה קריטית).
* ליאונרד נימוי יתארח (בערך) בסדרה שהוא מוזכר בה רבות, The Big Bang Theory (מכיל ספוילר להופעת האורח).
* עוד קצת שייקספיר בקלינגונית.
* נותרו עודש מספר ימים בלבד להגשת הפילקים לתחרות "נולד לפילק 6" שתתקיים בכנס עולמות הקרוב.
* תוקנו הקליפים הבעייתיים בדף "לשיר בכל הכוח 2 – הנסיכה הקסומה", כעת כולם ניתנים לצפיה בתוך האתר.
* ובאותו עניין, בקרוב יפורסם לראשונה תיעוד נדיר וכמעט מלא של "לשיר בכל הכוח" באייקון 2009, אותה הופעה אליה היתה ההצצה ב"היום שהיה" של ערוץ 10. כל מי שיש לו צילומים מהאירועים השונים במשך השנים מתבקש לכתוב למייל: laba.productions@gmail.com