עדכונים ויראליים, פרסומת ותמונות, בכורות, ראיונות, פסקול, STO ומרצ'נדייז

נפתח בעדכון מהחזית הויראלית, משהו מרענן ומקורי בהתרחשויות הרגילות סביב "סטאר טרק" החדש. נתחיל באתר הריק (http://97.74.158.186) שהתגלה בעקבות חיבור רמזים שעלו מאתרים שהתגלו בתמונות של המסיבות, וההשערות היו שמשהו יקרה בו היום. אז אותו אתר כבר אינו ריק. לפני מספר ימים עלו בו מספר שורות, בצרפתית ויפנית. זו ביפנית אומרת "בדיקה, בדיקה, האם יש שם מישהו? אני יודע שהקדמתי. האם מישהו יענה?". זו בצרפתית מציינת צומת של שני רחובות בפריז, לא רחוק ממגדל אייפל, מקום בו הדבר הכי מעניין הוא מסעדה.
בלשי רשת טרקים גילו שהצומת המדובר מוזכר במספר אתרים בצרפתית, בהן מישהו בשם malak0 שנרשם לא מזמן לאותם אתרים מספר על כך שמצא איזשהו מכשיר אלקטרוני, כשישב בבית קפה באותו צומת. מישהו רץ, נתקל בכסאות והפיל את המכשיר, ואז ברח. משהו שנראה כמו פאלם, גדול מסלולרי אך קטן מלפ-טופ. אותו כותב השאיר גם כתובת מייל, ויש אנשים שניסו ליצור קשר וטוענים שקיבלו תשובות שונות. אתם מוזמנים לנסות גם. יכול להיות שהמשך המשחק הזה תלוי בתגובות שמגיעות משם.
ואחר כך היו עוד כמה אנשים שגילו שהכתובת www.2387-42.com מובילה לאותו אתר מדובר. פרטים מלאים על כל ההשתלשלות הנ"ל יש ב-TrekMovie. לאחר התרגום של סיפור השבת האבידה הצרפתית יש ספוילר קטן לסרט.
אגב, בהצצה בתגובות ניתן לראות את סיעור המוחין וזריקת הרעיונות המטורפת של קהל הקוראים, ביניהן גם מישהו שניסה לערב גימטריה בכל הסיפור (תגובות 155 ו-159), ומשהו ש(אולי)מתפתח וקשור ל"הנסיך הקטן". עדכונים מסיפור המתח חובק האתרים והשפות יובאו בהמשך, כמובן.


* קצב החדשות המוגבר ממשיך. יש עוד פרסומת חדשה עם עוד קצת חומר חדש (ותמונות מלוות בספוילרים ב-TrekMovie). באתר הרשמי עלו עוד "תיקים אישיים", ופורסמו גם תמונות חדשות שניתן לראות אצלנו בדף המרכז הכל.
* בקישור הזה: בסופו של דבר גם האמריקאים יצפו בסרט ב-7 במאי; ראיונות עם אברמס, פיין וקווינטו; ותמונות מהבכורה במוסקווה.
* לאחר מוסקווה מכת הבכורות המשיכה בפריז וברלין. ויש עוד ראיונות: עם אברמס והכותבים; וגם פג ואורבן.
* בקישור הזה: כבר ניתן לשמוע קטעים מפסקול הסרט; לכל מי שנמאס לו מ"באבלס", יש משחק רשת חדש.
* עוד עדכוני STO, ומרצ'נדייז פה, פה, פה ופה.
* ומאנשי קלוג'ס בארץ נמסר לנו שמוצרים הקשורים ל"סטאר טרק" לא ישווקו "כרגע".

מוזמנות ומוזמנים להגיב:

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.