אברמס, שאטנר, ברוקס ועוד

brooks1ראיון וידאו חדש וארוך (37 דקות) עם ג'יי.ג'יי. אברמס, במאי "מסע בין כוכבים" החדש, עלה לרשת. מאחר והראיון נערך בידי קומיקאי בריטי, הוא מתנהל כולו באווירה קלילה ומשועשעת. הראיון נערך לרגל הסדרה החדשה "פרינג'", אך מוזכרים בו גם "קלוברפילד", "אבודים" וכמובן – הסרט החדש. אברמס מדבר על כך שהיה עליו לדאוג לכך שהסרט לא יהיה פארודיה, ומגלה מספר דברים קטנטנים ולא מספיילרים, החל מדקה 6 לערך, למעוניינים. ויש גם תקציר ב-TrekMovie.
* פינת העדכון בסאגה הלא נגמרת: וויליאם שאטנר מגיב לדברי אברמס על-פיהם היתה סצנה מוכנה עבורו – ואומר שאיש לא פנה אליו בנידון.
* צמד תסריטאי הסרט החדש, אורסי וקורצמן, דיברו שוב על הסרט.
* בריאן פולר, מכותביה של "וויאג'ר" (וקצת "חלל עמוק תשע") שעובד כיום על Pushing Daises, ציין שהיה רוצה להחזיר את "מסע בין כוכבים" למסך הקטן, בעידן TOS, אך ללא קירק והחבר'ה. זאת בהשראת הסרט החדש.


מעריצי אייברי ברוקס ("סיסקו") יודעים שאין הרבה קטעי וידאו שלו ב-YouTube. ולכן ראיון שלו ב-7 חלקים לקראת העלאת ההצגה "מותו של סוכן" באוברלין קולג', הוא בהחלט חגיגה. בראיון ברוקס בן ה-60 מדבר על ההפקה והפקות עבר, תכניות לעתיד, ושם דגש, כהרגלו, על ענייני שוויון. מי שנרגע רק משמיעת קולו העמוק יתחיל בחלק הראשון, ומי שממהר יוכל להסתפק בחלק השישי, בו מדובר גם על תפקידו ב"חלל עמוק תשע". זה מעין טריילר להצגה שכולל תקציר של כל הראיון, למי שמעוניין.


* בראנון בראגה, האיש שכתב הכי הרבה פרקי "מסע בין כוכבים", עומד לחזור עם סדרת מדע-בדיוני חדשה בשם Flash Forward, שנשמעת מעניינת.
* ולסיום – ג'יימס קרומוול ("קוקרן") השתתף בערב התרמה של חב"ד. לא ברורות הנסיבות מאחר ואין פירוט.

2 מחשבות על “אברמס, שאטנר, ברוקס ועוד

  1. פינגבק: "סטאר טרק שבה לטלוויזיה" – האמנם? | סטארבייס972 | The Last Outpost

  2. פינגבק: ספיישל חד פעמי – אייברי ברוקס ב-YouTube | סטארבייס972 | The Last Outpost

מוזמנות ומוזמנים להגיב:

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.