New Voyages? מעתה אמור Phase II

ג'יימס קוולי, האבא של New Voyages כבר דיבר בעבר על כך שבתור סדרה שממשיכה את משימת חמש השנים של האנטרפרייז, בכוונתו לחבר בין TOS לסרט הראשון, The Motion Picture (להלן TMP). הוא הזכיר שהוא מכניס אלמנטים קטנים כדי להמחיש את המעבר ההדרגתי בין השניים, אלמנטים כמו החליפה נגד קרינה של סקוטי, שתופיע בפרק הקרוב שלהם. האלמנטים תוכננו להילקח מהסדרה האבודה של "מסע בין כוכבים", זו שתוכננה בשנות ה-70 תחת השם הזמני Phase II, ובסופו של דבר נגנזה לטובת TMP.
ובכן, בסוף השבוע האחרון הוא הגדיל לעשות והכריז על שינוי שם ההפקה שלו ל-Phase II. התכנון נשאר כשהיה – להשלים את שתי השנים האבודות של הספינה והצוות, תוך שילוב אלמנטים שתוכננו לסדרה הגנוזה, בלי לשלב דברים מתקופת TMP. מדובר במדים שונים במקצת (שעוצבו בידי מעצב המדים של TOS), מדובר בסט חדש עבור ההנדסה (כזה שיראה את ליבת הוורפ), עיצוב מעט שונה מבחוץ, ועוד. בכל מקרה, רוח TOS תשאר ללא שינוי, והשינויים עצמם לא אמורים להיות צורמים או פתאומיים.
הפרק הקרוב שלהם כבר יישא את השם החדש, ויופיעו בו לראשונה שחקנים חדשים בתפקיד ספוק ואוהורה, כמו גם דמותו של זון (Xon), שהומצא עבור Phase II המקורית. השחקן שלוהק בזמנו לגלם את הדמות הסכים להופיע ב-Phase II החדשה בתור סארק, אביו של ספוק. לפרק הבא שיצולם לוהקו שחקנים חדשים בתפקיד צ'כוב וסולו, כך שהכל דינמי ומתחדש.

פרטים נוספים על השינוי – באתר שלהם (עם השם המחודש) וב-TrekMovie (עם קוולי שמשתתף בטוקבקים).
פרטים על הסדרה הגנוזה ב-Memory Alpha

מוזמנות ומוזמנים להגיב:

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.