פייק, צילומים החלו, כותבים שובתים + תמונות ראשונות, ווינונה ריידר ועוד שמות

אמנם תסריטאי הוליווד שובתים ומקיימים משמרות מחאה (כאן וכאן), אך התסריט של "מסע בין כוכבים" החדש הושלם עוד טרם השביתה ולכן לא נפגע ממנה. במקביל לחיפוש אחר ניצבים בעלי מאפיינים מגוונים, ואודישן לתפקיד קטן שכריס דוהאן (הבן של "סקוטי") הוזמן אליו, הצילומים החלו אתמול, בשעה טובה. ההתחלה היא בצילומי שטח, אי-שם בדרום קליפורניה, ובשבוע הבא אמורים לצלם בשטח האולפנים. הסרט אמור לכלול עירוב של צילומי שטח וצילומים באולפן, ולגבי הצילומים באיסלנד – טרם הוחלט.
לתפקידו של קפטן פייק, קודמו של קירק בפיקוד על האנטרפרייז ומפקדו הקודם של ספוק, לוהק השחקן ברוס גרינווד. אגב, במהלך החודש יוקרן הפרק הכפול של הסדרה המקורית, The Menagerie, בגרסתו המשופרת על גבי מסכי קולנוע(!) בצפון אמריקה, אירופה ואוסטרליה. פרק זה מציג את פייק והקרנה זו נעשית, סביר להניח, כחלק מיחסי הציבור לקראת הסרט.
השחקנית רייצ'ל ניקולס ("זהות בדויה") אומרת שתופיע בסרט, אם כי עדיין לא ברור באיזה תפקיד. כרגע האישה היחידה בסרט היא אוהורה, אך ידוע שבסרט יהיו תפקידים נשיים חזקים. ספקולציות ודמויות אפשריות ניתן למצוא כאן.
ולסיום, גם האתר הרשמי, StarTrek.com התעורר קצת והעלה (מעט) תכנים על הסרט. בין השאר, דיווח ראשוני על תחילת הצילומים, ותמונות של הקאסט הישן מול החדש.


עדכון 9.11ווינונה ריידר ("ביטלג'וס", "המספריים של אדוארד", "הנוסע השמיני 4" ועוד ועוד) תגלם את אמו של ספוק. היא צעירה מדי ולכן ההנחות הן שהיא תופיע רק בפלאשבק. ויש גם תמונות ראשונות מהסט, שמראות שהתכוננו טוב טוב כדי לא לחשוף כלום. לפחות בינתיים זה כל מה שהן מראות. ספקולציות על התמונות ניתן למצוא כאן. ומישהו חושב שהוא זיהה בתמונות את ג'ניפר מוריסון מ"האוס". אולי.


עדכון 10.11טוב, התקבל אישור לגבי ג'ניפר מוריסון (קמרון ב"האוס"), אך גם לגביה עדיין לא ברור התפקיד אותו תגלם. בנוסף, שחקן אוסטרלי בשם כריס המסוורת' ככל הנראה יגלם את אביו של קירק. גילו הצעיר (צעיר בשלוש שנים מכריס פיין, שיגלם את קירק עצמו) מחזק את ההשערות שההורים יופיעו רק בצעירותם של הגיבורים. המסוורת' הופיע ב"קרוב רחוק" האוסטרלית והמוכרת (47 פעמים, אגב). על שניהם – כאן.

מחשבה אחת על “פייק, צילומים החלו, כותבים שובתים + תמונות ראשונות, ווינונה ריידר ועוד שמות

  1. פינגבק: מן הארכיון – שבעה חודשים לסרט – ג'פרי האנטר | סטארבייס972 | The Last Outpost

מוזמנות ומוזמנים להגיב:

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.